Z życia przedszkola

czerwiec

TYGRYSKI - w Kinie Sferycznym

TYGRYSKI - radzą sobie z upałami

MĄDRE SÓWKI - wodne zabawy na placu przedszkolnym

MĄDRE SÓWKI - seans w Kinie Sferycznym

MĄDRE SÓWKI, KŁAPOUSZKI - wizyta naukowca w przedszkolu

Dnia 6 czerwca dzieci z grup Mądre Sówki i Kłapouszki wzięły udział w zajęciach edukacyjnych prowadzonych przez pana z Akademii Nauk. Zajęcia miały na celu pokazanie dzieciom doświadczeń z użyciem różnych środków chemicznych.  Zajęcia były bardzo ciekawe i pełne wrażeń.

MĄDRE SÓWKI , KŁAPOUSZKI - spotkanie z dyrektorem NFZ w ramach akcji Ogólnopolskiego Tygodnia Czytania Dzieciom

06.06.2019 w naszym przedszkolu gościliśmy dyrektora   NFZ  p. M.  Olesińskiego  i p. R. Tomaszczuka rzecznika prasowego NFZ w ramach  największej   akcji  czytelniczej  „Ogólnopolski Tydzień Czytania Dzieciom”.

TYGRYSKI - wycieczka do Parku Linowego w Doktorcach

PUCHATKI , KRÓLICZKI - wizyta naukowca w przedszkolu

Zajęcia doświadczalne przeprowadził pan P. Seroka z Akademii Nauki

PUCHATKI - wycieczka do Parku Linowego w Doktorcach

MALEŃSTWA, TYGRYSKI - wizyta naukowca w przedszkolu

MĄDRE SÓWKI - wycieczka do Parku Linowego w Doktorcach

W programie  wycieczki  dzieci miały następujące atrakcje:  harce na dmuchanych zamkach,  skakanie na trampolinach ,  przejazd kolorową kolejką ,  wesoły tor przeszkód,  strzelnica z gąbkowych kulek ,  wspólne pieczenie kiełbasek przy ognisku.

KRÓLICZKI - wycieczka do Parku Linowego w Doktorcach

3.06 wybraliśmy się na wycieczkę do Doktorc. Pogoda nam dopisała. Dzieci bawiły się wspaniale. Oto krótka relacja naszego wyjazdu. Pozdrawiamy!

CUDOWNYCH RODZICÓW MAM...

30 maja w ramach obchodów Dni Rodziny  pod hasłem ,, Cudownych Rodziców mam ... " odbył się w naszym przedszkolu  Festyn Rodzinny. Było wiele atrakcji między innymi:  wizyta policji i straży pożarnej,  kiermasz bigosu i  ciast, zabawy na dmuchańcach, malowanie twarzy, zabawa bańkami, fantazyjne fryzury, konkursy z nagrodami.

Przedszkole Samorządowe nr 52 Kubusia Puchatka w Białymstoku
Projektowanie stron www